Sep 19th Ny hemsida och ny kontrollpanel

Äntligen så har vi uppdaterat både hemsida och kontrollpanelen. Den förra var både gammal och trist, den nya känns mer rätt och vi hoppas ni också finner den enklare att navigera.Något nytt i kontrollpanelen är att ni kommer åt cPanel direkt istället för att behöva logga in separat för cPanel. Detta hoppas vi kommer göra ert jobb ... Läs mer »

Aug 7th Wordpress 3.9.2 Uppdatering

Wordpress har släppt en ny version 3.9.2 som innehåller en uppdatering som fixade ett stort säkerhetshål i koden. Om du har version 3.7 eller nyare så har eller kommer din wordpress att uppdateras automatiskt. Skulle du ha en äldre version än 3.7 så måste du göra detta manuellt. Vi precis som ... Läs mer »

Jun 20th Glad midsommar!

midsommar

Vi vill önska alla riktigt varm och trevlig Midsommar.

Vår support håller som vanligt öppen under Midsommar så skulle ni behöva kontakta oss så är det bara skicka oss ett mail.

- JNWEBB Webbhotell

Apr 17th Glad påsk önskar jnwebb

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och blivande kunder en riktigt trevlig påsk! Under HELA April månad så ger vi 50% rabatt på samtliga webbhotellspaket som beställs. Spara upp till 294kr!Sprid detta vidare så fler får tillgång till denna grymma rabatt.Ange Kod: APRIL Läs mer »

Oct 19th Hösten är här

Ja då kan man säga att hösten verkligen kommit och kylan med den. Med snart minusgrader så håller man sig hellre inomhus, kanske framför brasan eller datorn. Hösten och vintern är perfekt tillfälle att planera sina nya projekt samt fixa till alla de saker som man kommit på under sommaren. Vi ... Läs mer »

Aug 1st Årets webbkomet?

Idag öppnar portarna för att lämna bidrag till årets nominering av Webbkomet. Har du en grym idé eller ett galet projekt som du vill utveckla och ha chansen till att få priset -Årets bästa webbprojekt?Vi på jnwebb.net vill hjälpa dig som har ideér men som kanske inte har tillgång till en egen webbplats. Därför så får du 100% ... Läs mer »

Jul 28th Sommar!

Sommaren är ett perfekt tillfälle att börja fundera på sina projekt som man ska göra under hösten/julen. Varför inte passa på att förbereda dom grundläggande sakerna, Domän och webbhotell. Vi på jnwebb säkra på att vi kan erbjuda bra tjänster till bra priser. Har du inte erfarenheten eller tiden att skapa en hemsida så har vi ... Läs mer »

Apr 5th GLAD PÅSK!

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och blivande kunder en riktigt trevlig påsk! Samtidigt vill vi ge något extra till alla er som funderar på att starta en hemsida. Under HELA April så ger vi 50% rabatt på samtliga webbhotellspaket. Spara upp till 294kr!Sprid detta vidare så fler får tillgång till denna grymma rabatt.Ange Kod: ... Läs mer »

Feb 25th Syns man inte, finns man inte

Genom att använda Google Adwords så kan du enkelt synas mer när någon söker på google. Genom att annonsera via AdWords så kan du öka trafiken till din sida på nolltid.Som kund hos www.jnwebb.net så kan vi erbjuda dig en kupong värd 750kr som hjälp att komma igång. Det är helt gratis att öppna ett Google AdWords-konto och du är ... Läs mer »

Jan 15th Ny kundavdelning

Vi har nu uppgraderat och lanserat en helt ny kundavdelning. Vi hoppas att ni är nöjda med det nya utseendet och dom nya funktionerna som tillkommit. Vi kommer också framöver utöka supportavdelningen med fler guider & tips. Kolla gärna där med jämna mellanrum.

Powered by WHMCompleteSolution